ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


Έχουμε δύο εθνοπροδότες που έχουν περάσει απο την σκυτάλη της Ελλάδας στην νεώτερη ιστορία της ,ο πρώτος ειναι ο Τσίπρας ο οποίος θα μείνει στην ιστορία της Ελλάδας ως προδότης  αφου πούλησε την Μακεδονία μας με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και ο δεύτερος δεν είναι άλλος απο τον Κούλη όπου στα μουλοχτά με κρυφές συναντήσεις πουλάει το Αιγαίο μας.

Αποστρατικοποίηση του νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, μείωση του Εθνικού Εναέριου Χώρου στα 6 μίλια αναγνώριση της συμφωνία ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης και σε αντάλλαγμα δεν θα ανακηρύξει μονομερώς ΑΟΖ στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, ήταν το περιεχόμενο της πρότασης της Άγκυρας στην συνάντηση της περασμένης Παρασκευής των δύο χωρών υπό την «ομπρέλα» του Βερολίνου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του εκπροσώπου του Ρ.Τ.Ερντογάν, Ιμπραΐμ Καλίν και της διευθύντριας του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Άννας – Μαρίας Μπούρα και αποκαλύψθηκε από τον τουρκικό Τύπο (Milliyet)!

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας της γερμανικής Καγκελαρίας, Jens Plötner.

Η γερμανική πλευρά συναίνεσε στο τουρκικό αίτημα αποστρατικοποίησης του Αιγαίου και χρησιμοποιεί ως παράδειγμα «αξιόπιστου εγγυητή» για τον εαυτό της το ότι δεν επέτρεψε την αντικατάσταση στα νησιά των ελληνικών ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1 που στάλθηκαν στην Ουκρανία.

Η ελληνική πλευρά δεν τοποθετήθηκε επί των τουρκικών απαιτήσεων. Απλά σημείωσε ότι «Δεν μπορεί να δεχθεί άμεσα αποστρατικοποίηση» και παρέπεμψε σε επόμενη συνάντηση «μετά τις ελληνικές εκλογές». Αυτό τι σημαίνει; Μεταξύ άλλων ότι θα συζητήσει για την αποστρατικοποίηση «μετά τις εκλογές». Αν αυτό δεν είναι προδοσία, τότε τι είναι;

Λέγεται ότι όλα έχουν προσυμφωνηθεί στο διαβόητο γεύμα Μητσοτάκη-Ερντογάν στο Βόσπορο.

Για να έρθει η «κοινή αξιοποίηση των -οικονομικών δυνατοτήτων στον οικονομικό τομέα, ευκαιριών» που είπε ο Σολτς-στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο…

Είναι περίεργο ότι ο Γερμανός, είπε δημόσια ότι στις συνομιλίες του με τον Μητσοτάκη τον βρήκε … «απολύτως διατεθειμένο για συνεννόηση».

Η προδοσία ξεκινάει πιο μπροστά τότε που Μητσοτάκης μας έλεγε οτι δεν τηρήθηκε η συμφωνία reading understandig απο τους Τούρκους οταν συναντήθηκε μαζί τους στο Βερολίνο,κοίτα κάτι συμπτώσεις τελικά πάντα οι Γερμανοί εγγυητές στις συμφωνίες μας ,η συμφωνία που δεν ήταν συμφωνία τελικά αλλά κράτησαν πρακτικά.


Θυμάστε την συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη τον Μάρτιο του 2020?
Τότε συμφωνήθηκαν όλα.

Τότε ο Τσελίκ έλεγε: «Έρχεται ο Κ.Μητσοτάκης για να συζητήσει την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου»!

Μόνο οι προδότες συναντιούνται στα κρυφά και υπογράφουν τις προδοσίες !!!!!

Θα σας θυμήσω το βίντεο που τότε ο Μήτσοτάκης έλεγε έχω αναλάβει προσωπικά το ξεπούλημα της χώρας. 



Δεν ξέρω εάν είναι κανονισμένα να γίνουν όπως, μέχρι στιγμής  εξελίσσονται, αλλά η καταστροφή πού θα υποστούμε ως χώρα θα είναι άνευ προηγουμένου...! 

Πως το είχε πει η Ντόρα ; « Μπορεί να χάσουμε το Καστελλόριζο αλλά θα κερδίσουμε Λέρο καί Ρόδο..» 

Κι εάν δεν το καταλάβατε ο λόγος γίνεται για την δική μας κυριαρχία, έτσι; 

Αυτός ο τόπος έχει χορτάσει προδοσίες...!!! 


ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ : ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Ή ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ!

Αυτή η έρμη χώρα θα διεκδήσει άραγε ποτέ τα κυριαρχικά της δικαιώματα?
Ναι μπορεί να γίνει και ειναι εφικτό  μόνο με την διακυβέρνηση της χώρας από την Ελλήνων Συνέλευσις ,μόνο τότε θα διεκδήσουμε εμείς οι πολίτες τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια